ΒΡΑΒΕΙΟ GREEK SHIPPING AWARDS by LLoyd's List

Responsive Joomla Template For Directory

 Ευρίσκόμεθα στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, η Ένωσή μας βραβεύθηκε στα  Lloyd’s Greek Shipping Awards για το 2014, με το Βραβείο Award for Achievement in Education and Training  πού, βεβαίως, αφορά στα πασίγνωστα πλέον Σεμινάρια που προσφέρει η Ενωσή μας.

 

 

Εκ μέρους της Ένωσης μας, το Βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος Γιάννης Ν.Κοτζιάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Π.Ηλιού.

 

Χορηγός δε, του συγκεκριμένου Βραβείου, το Bureau Veritas, δια χειρός τού Διευθύνοντος Συμβουλου του εν λόγω Οργανισμού κ.Λάμπρου Χαχάλη.   

 

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι το Βραβείο αντικατροπτίζειτην μεγάλη προσφορά της Ένωσής μας στην Ελληνική Ναυτιλία αφού τα Σεμινάριαδέν έχουν άλλο σκοπό παρά,να εκπαιδέυουν και να παρέχουν τη σχετική πρακτική

στους νέους που πρόκεται να επανδρώσουν την Ναυτιλία στο άμεσο και απώτερο μελλον.

 

Επειδή το μεγάλο αυτό έργο δεν είναι απρόσωπο αλλά επιτυγχάνεταιμε την προσφορά Μελών-Συναδέλφων, της Επιτροπής Επιμόρφωσης ,παραθέτουμε  κατ’αλφαβητική σειρά τα ονόματα των συμμετεχόντων και διαβεβαιούμε ότι, το συγκεκριμένο Βραβείο ανήκει και σ’αυτούς,μαζί με την ευφημο μνεία  του Δ.Σ, εκ μέρους των Μελών της Ένωσης.

 

Πενθερουδάκης Νίκος –Πρόεδρος Επιτροπής Επιμόρφωσης  

Ηλιού Δημήτρης

Καζιάνης Σπύρος

Κάκαρης Κώστας

Κοτζιάς Γιάννης

Παγώνης Θωμάς

Παύλου Αγγελος

Παχούλης Γιάννης

Σούμας Γιάννης

Τέλος οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι με το πρόσφατο Βραβείο το HSA, από το 2009 μεχρι σήμερα είναι η τρίτη φορά που έχει τιμηθεί για το έγο του–Lloyds 2009 και 2014 και Βραβείο ‘Ευκράντη’ 2013.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Δ.Σ