ALBA Graduate Business School

Responsive Joomla Template For Directory

Τελετή αποφοίτησης του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in International Shipping and Finance του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.



 

FRIENDSKissadjekian134Τελετή αποφοίτησης του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in International Shipping and Finance του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.
 
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Νικόλαος Πενθερουδάκης απεικονίζεται με τους 2 σπουδαστές που αρίστευσαν στις εξετάσεις για το πιστοποιητικό Shipbroking Gnosis Certificate (SGC) το 2013, Διδα Αναστασία Τραϊκάπη και κ.Κων/νο Καλαντζή και συνεπεία αυτού έγιναν δεκτοί με υποτροφία στο ανωτέρω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία.
 
Το HSA συνεργάζεται επί σειρά ετών με το ALBA Graduate Business School και τον κ. Σπύρο Βουγιούς, Διευθυντή των ναυτιλιακών προγραμμάτων του, με συμφωνία υποτροφιών για τους αριστούχους σπουδαστές του SGC. Οι δύο οργανισμοί προσβλέπουν στη συνέχιση της κοινής τους πορείας, με κοινό στόχο την άνοδο του επιπέδου της Ελληνικής Ναυτιλιακής αγοράς.