The 3rd International Forum on Shipping Marketing and Management

Responsive Joomla Template For Directory

Aγαπητοί συνάδελφοι,

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 πραγματοποήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο MV Celestyal Olympia (Ακτή Ξαβερίου, Πειραιάς) το 3ο International Forum on Shipping Marketing and Management (IFOSMA, http://ifosma.com/) με θέμα «Do we need, can we keep talents in Shipping?», το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας (ΕΝΟΕ, http://www.enoe.gr/).

 

Ο Σύνδεσμός μας είχε την τιμή να εκπροσωπηθεί στο panel των ομιλητών από τον Πρόεδρό του κ. Ιωάννη Κοτζιά. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα ενημερωτική τόσο για τα στελέχη εταιρειών, όσο και για τους φοιτητές που την παρακαολούθησαν, στην οποία συνέβαλαν οι καίριες τοποθετήσεις του Προέδρου της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Νικόλαου Πενθερουδάκη και του μέλος του Συνδέσμου μας κ. Κυριάκου Δερμάτη. Παρευρέθηκαν επίσης ο Γεν. Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ι. Θεοτοκάς, ο τ. Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου μας κ. Δημήτριος Ηλιού, πολλά ακόμη μέλη και πλήθος κόσμου.
 
Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν υποδειγματική, η συμμετοχή αθρώα, οι τοποθετήσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, αλλά και τα εδέσματα εξαιρετικά. Παρατίθεται σχετική φωτογραφία.
 
Οι παρευρισκόμενοι με χαρά ανανέωσαν το "ραντεβού" για την επόμενη ανάλογη εκδήλωση.