ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ S.G.C.

Responsive Joomla Template For Directory

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους χώρους των γραφείων του, που παραμένουν ανοικτοί και φιλόξενοι για όλα τα μέλη ανά πάσα στιγμή τους χρειαστούν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ναυτική Διαιτησία, η ΕΝΕΛΝΜΕ, η ΕΕΝΜΑ, το Propeller Club of Piraeus, η Ελληνική Ένωση Ναυτικού Δικαίου, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων, εκπρόσωποι εφημερίδων και περιοδικών ναυτιλιακού τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, πολυάριθμα μέλη του Συνδέσμου, σύσσωμο το Δ.Σ. και πλήθος κόσμου.

Οι συμμετέχοντες, απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα, συζήτησαν υπάρχουσες και πιθανές συνεργασίες και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τάσεις της ναυλαγοράς.

Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, αναφέρθηκε τις δράσεις του Συνδέσμου τη χρονιά  που πέρασε, αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, αλλά και την εντεινόμενη εκπαιδευτική του δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν και τα πιστοπιητικά Shipbroking Gnosis Certifcate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2017, κάνοντας επίσης ειδική μνεία στους χορηγούς, υποστηρικτές και παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Ακολούθησε η καθιερωμένη πλέον λαχειοφόρος αγορά, όπου κληρώθηκε πληθώρα παροχών που χορήγησαν γνωστές εταιρείες, όπως ενδεικτικά  Kallichoron Art Boutique Hotel, Ηellenic Seaways, Attica Blue Star Group, ACA Shipping, Κefi Tours, Golden Star Ferries, Argo Travel Group, Aria Hotel & Tourism, Eστιατόριο Ξαθέρι, ΕΛΝΑΒΙ, Ναυτικά Χρονικά,.

Κλείνοντας την εκδήλωση, οι παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, με την ευχή και ελπίδα κατά το 2018 να επιβεβαιωθεί μια σταθερή πορεία ανάκαμψης της ναυλαγοράς και να επικρατήσουν σαφώς αισιόδοξες προοπτικές για το μέλλον.

Aκολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση

**************************