Events

Responsive Joomla Template For Directory

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (H.S.A.) πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, που παραμένουν ανοικτοί και φιλόξενοι για όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, εκπροσωπώντας τους επιφανέστερους Θεσμούς και Ενώσεις της Ναυτιλίας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που συνεργάζονται για την επιμόρφωση μελλοντικών στελεχ’ων του κλάδου, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του Ναυτιλιακού Τύπου, και φυσικά πολυάριθμα μέλη του Συνδέσμου.

Attachments:
Download this file (HSA PITTA 2024_PRESIDENT SPEECH (002).pdf)HSA PITTA 2024_PRESIDENT SPEECH [O λόγος του Προέδρου κ. Ιωάννη Κοτζιά. ]82 kB
Read more: KOΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2024 KAI AΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ S.G.C.

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους φιλόξενους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, που παραμένουν ανοικτοί και διαθέσιμοι για τα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας ανά πάσα στιγμή.

Read more: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2023 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου την Πέμπτη 29η Σεπτεμβρίου 2022 σε πολύ καλό κλίμα στο πλαίσιο των αδιάκοπων επαφών του Υφυπουργείου με τους φορείς της Ναυτιλίας.

Read more: Συνάντηση του Υφυπουργού Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας