ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Responsive Joomla Template For Directory

 Την Τρίτη 19 Μαίου στο κεντρικό Αμφιθέατρο του του Πανεπιστημίου Πειραιά,  είχαμε την τιμή να διοργανώσουμε την εναρκτήρια Ημερίδα με θέμα  “Αγορά ή ναυπήγηση πλοίου το 2015”.



Ο Πρόεδρος κ. Ι.Κοτζιάς και ο πολύπειρος στις αγοραπωλησίες πλοίων, κ Γ.Μπάνος ήταν οι κεντρικοί ομιλητές.

Συντονιστές της συζήτησης ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά και Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας κ. Άγγελος Παντουβάκης και ο Επίτιμος Πρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης της Ένωσής μας κ. Ν.Πενθερουδάκης.

Παρουσιάστηκαν συγκριτικά στοιχεία της εξέλιξης της ναυλαγοράς και των τιμών νεότευκτων ή μεταχειρισμένων πλοίων την τελευταία 10ετία με κατάληξη το κυρίαρχο ερώτημα αν η τρέχουσα συγκυρία είναι κατάλληλη για την αγορά ή ναυπήγηση πλοίου.

Εντύπωση προκάλεσαν, το κατάμεστο Αμφιθέατρο, η ζωηρή συμμετοχή των παρευρισκομένων, και η ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων που επισφράγησαν μια καθ’ όλα επιτυχημένη εκδήλωση.

Η Ημερίδα ήταν στα πλαίσια του μνημονίου της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιά και της Ένωσής μας.  θα διοργανωθούν και άλλες Ημερίδες για τις οποίες θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση. 

 

Παραθέτονται 3 φωτογραφίες από την εκδήλωση