Διάλεξη στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων 2 Ιουνίου 2016

Responsive Joomla Template For Directory

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης, κ. Νικόλαος Πενθερουδάκης είχε την ιδιαίτερη χαρά να επισκευθεί τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, στο ιδιαίτερα ελκυστικό Αμφιθέατρο των οποίων πραγματοποίησε διάλεξη την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016.

 
Το πολυπληθές ακροατήριο συμμετείχε ζωηρά με πληθώρα ερωτήσεων που εμπλούτισαν το περιεχόμενο της διαλέξεως και τόνωσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. Ο Σύνδεσμός μας δεσμεύθηκε δια στόματος του Επιτίμου Προέδρου να καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για μελλοντική στενότερη συνεργασία.
 
Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας για τη βέλτιστη επιμόρφωση των περί την εμπορική ναυτιλία κλάδων. Η ενθουσιώδης υποδοχή και έμπρακτη στήριξη της προσπάθειας αυτής, μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη και ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε.
 
Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες, όπου εκτός του ομιλητού, διακρίνονται επίσης ο Διοικητής  της ΑΕΝ Ιονίων νήσων , Πλοίαρχος κ.Ιωάννης Βασιλόπουλος , ο Διευθυντής Σπουδών, Πλοίαρχος Α΄. κ. Διονύσιος Ρασσιάς και μέρος του πολυπληθούς ακροατηρίου.