ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Responsive Joomla Template For Directory

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά μια ακόμη διάλεξη στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά, με θέμα «Modern Shipping Management».


Τον καθηγητή κ. Γεώργιο Βλάχο πλαισίωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της  Ένωσης και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Νικόλαος Πενθερουδάκης, και το εξέχον μέλος μας και μέλος της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Θάνος Παπαδόπουλος, παρουσία του αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πειραιά, Παντελή Παντελίδη και του δ/ντή Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Ναυτιλία του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, Βασίλη Τσελέντη.
 

Εστιάζοντας κυρίως σε πραγματικές εμπειρίες τους και μέσω της διαλεκτικής μεθόδου, οι εισηγητές εξήγησαν στους φοιτητές του ναυτιλιακού τμήματος και υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πειραιώς που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο τις διαφορές και την εξέλιξη από την παραδοσιακή διαχείριση πλοίων στα σύγχρονα δεδομένα και τους τρόπους αντιμετώπισης των σημερινών απαιτήσεων και προκλήσεων.

Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ο Σύνδεσμός μας έχουν διατρανώσει τη θέλησή τους για τη συνέχιση της αγαστής τους συνεργασίας με σειρά περαιτέρω διαλέξεων, για τις οποίες θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, με κοινό απώτερο στόχο την καλύτερη κατάρτιση των επαγγελματιών που θα στελεχώσουν τα με κάθε τρόπο σχετιζόμενα με τη ναυτιλία γραφεία, μέσω της μετάδοσης της πρακτικής ναυτιλιακής γνώσης των μελών του Συνδέσμου μας.

http://www.shippingnet.eu/hsa-pa-pi-imerida-gia-to-naftiliako-manatzment/