HSA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ (MSc) IN ATHENS UNIVERSITY OF ECONOMICS & BUSINESS

Responsive Joomla Template For Directory

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την τάξη του μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Master of Science in Ιnternational Shipping , Finance & Management of Athens University of Economics & Business ) σε μια παρουσίαση του Συνδέσμου μας από τους κ.κ. Ν.Πενθερουδάκη (Eπίτιμο Πρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Επιμόρφωσης) , Σπύρο Καζιάνη (Ταμία του Δ.Σ.) και  Θάνο Παπαδόπουλο (μέλος της Επιτροπής Επιμόρφωσης)

Από την μεριά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέστη ο Καθηγητής κ. Μανώλης Καβουσανός, Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ φιλικό επίπεδο και το πολυπληθές ακροατήριο, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας. Απαντήθηκαν όλες οι απορίες και έγιναν διευκρινίσεις σχετικά με το επάγγελμα του ναυλομεσίτη, την ελληνική εμπορική ναυτιλία και την πορεία της σημερινής ναυλαγοράς. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο εκπαιδευτικό μας έργο με τα Ναυτιλιακά  σεμινάρια πρακτικής και το πιστοποιητικό S.G.C. , καθώς και στη συνεργασία μας με το ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Επισυνάπτουμε σχετικές φωτογραφίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο