ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017 ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ S.G.C.

Responsive Joomla Template For Directory

 

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο φιλόξενο χώρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά.

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσα σε γευστικά εδέσματα και εκλεκτά ποτά, άδραξαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, φυσικά κύρια για τις τρέχουσες τάσεις της ναυλαγοράς, διερευνώντας ταυτόχρονα πιθανές συνεργασίες.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς παρουσίασε τις δράσεις του Συνδέσμου για την χρονιά που πέρασε και αναφερόμενος στους στόχους του για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη διοργάνωση του 6ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ναυλομεσιτών και του Gala Dinner στις 22 και 23 του ερχόμενου Ιουνίου αντίστοιχα, ζητώντας την ενεργή στήριξη όλων για την πλέον επιτυχημένη εκδήλωση όλων των εποχών.

Σύντομοι χαιρετισμοί και αναφορές έγιναν επίσης από την Αντιπρόεδρο κ. Ελεονώρα Μπαχά, το Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτριο Κιττέ, τον Ταμία κ. Σπύρο Καζιάνη, οι οποίοι τόνισαν τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, τις συνεχείς επαφές με διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς και συμμετοχή σε ναυτιλιακά forum, αλλά και τη διαρκώς εντεινόμενη βραβευμένη εκπαιδευτική του δράση, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Νίκο Πενθερουδάκη τα πιστοποιητικά Shipbroking Gnosis Certifcate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2016, που φέρουν την προσυπογραφή του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση δώρων που χορήγησαν γνωστές εταιρείες, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε Attica Group Blue Star Ferries, Golden Star Ferries, Ηellenic Seaways, Argo Travel Group, Kallichoron Art Boutique Hotel, Κefi SA, Brooks Brothers, Giacomo Cucina e Vino, Εστιατόριο "Ξαθέρι", Εστιατόριο Θαλασσινών "Ιώδιο", Brooks Brothers, ΕΛΝΑΒΙ, Ναυτικά Χρονικά, Εθνικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος.

Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο Αρχηγός του ΓΕΝ, Αντιναύρχος Νικ.Τσούνης εκπροσωπήθηκε από τον Πλοίαρχο Πολεμικού Ναυτικού κ. Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο.
Από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, παρέστησαν οι κ.κ. Γεώργιος Βλάχος, Άγγελος Παντουβάκης και Ανδρέας Χλωμούδης.

Από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου η Κα Ελένη Θανοπούλου, από τη Ναυτική Διαιτησία, η Κα Τζένη Πουρνάρα, από το ALBA Graduate School, ο κ. Σπύρος Βουγιούς. 

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, η ΕΝΕΛΝΜΕ, η ΕΕΝΜΑ, το Propeller Club of Athens, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων, μέλη του Συνδέσμου, δημοσιογράφοι που κάλυψαν την εκδήλωση, σύσσωμο το ΔΣ , συγγενικά και φιλικά πρόσωπα των επιτυχόντων σπουδαστών του 2016 και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προσδοκία το 2017 να σφραγίσει την ανάκαμψη της ναυλαγοράς. Όπως τονίστηκε, η ναυτιλία είναι κυκλική βιομηχανία και όλοι οι παράγοντές της έχουμε μάθει να αντέχουμε στις μέτριες χρονιές και να απολαμβάνουμε στις καλές, κοιτάζοντας πάντοτε το μέλλον με αισιοδοξία.

Εσωκλ.  φωτογραφίες