ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ S.G.C.

Responsive Joomla Template For Directory

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (Hellenic Shipbrokers Association) πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στους φιλόξενους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά.

Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέλη του Συνδέσμου, σύσσωμο το Δ.Σ., ο Διευθυντής του γραφείου Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών κ. Αριστομένης Μπίνης, η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και Αντιδήμαρχος Πειραιά κα. Ειρήνη Νταϊφά, ο Πρόεδρος του Propeller Club κ. Κωστής Φραγκούλης,  πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα εκλεκτά εδέσματα και ποτά, και συζήτησαν με λεπτομέρεια την τρέχουσα συγκυρία, διερεύνησαν λεπτομέρειες υπαρχουσών και πιθανών συνεργασιών, και ανέλυσαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προεξαρχόντων φυσικά των τάσεων της ναυλαγοράς.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς, μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, παρουσίασε τις δράσεις του Συνδέσμου για την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, και την εκπαιδευτική του δραστηριότητα.
Κατόπιν ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Νίκος Πενθερουδάκης, μαζί με τον κ. Άγγελο Παντουβάκη, Πρόεδρο του  τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, απένειμαν τα πιστοποιητικά «Shipbroking Gnosis Certifcate» στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2019 στα πλαίσια της άμεσης συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την έμπρακτη συνεισφορά μέλους του Συνδέσμου που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του.

Στη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε κληρώθηκαν 31 δώρα που χορήγησαν γνωστές εταιρείες, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε Golden Star Ferries, Evermore Cruises, Blue Star Ferries, Seajets, Argo Travel Group, Luxury Concierge/Greek Luxury Products, Luxury Collection Hotel Athens,  Athens Marriott Hotel, Divani Apollon Palace & Thalasso, Moorings, Alpino Restaurant, P.Faliro, Kallichoron Art Boutique Hotel, Hotel Ippoliti, Nafplio, Εστιατόριο , e&o Athens, Αttica πολυκαταστήματα, Electra Hotels & Resort, Ο' Connells Irish Pub, Κάβα Cellier, Βeluga art, Stalati Restaurant, ms PASCHALIS collection, Εστιατόριο ΑΔΟΛΟ Ν.Κηφισιά, Italida Restaurant, Al Hammam, Prolon Greece, You & me Cigars lounge, Aνθοπωλείο Amaryllis, Ναυτικά Χρονικά, ΕΛΝΑΒΙ, Plaisio, και πολλοί άλλοι.

Κλείνοντας την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού με την ευχή και ελπίδα το 2020 να ανακάμψει η ναυλαγορά και να διαφανούν πιο αισιόδοξες προοπτικές για το μέλλον.

 P2260035

P2260186

P2260283